Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕξοπλισμός γκαράζ φορτηγών

32 ενωμένες στενά σπίτια γρύλων μπουκαλιών τόνου ικανότητα και δομές κτηρίου

32 ενωμένες στενά σπίτια γρύλων μπουκαλιών τόνου ικανότητα και δομές κτηρίου

32 Ton Capacity Welded Bottle Jacks Houses And Building Structures
32 Ton Capacity Welded Bottle Jacks Houses And Building Structures 32 Ton Capacity Welded Bottle Jacks Houses And Building Structures 32 Ton Capacity Welded Bottle Jacks Houses And Building Structures

Μεγάλες Εικόνας :  32 ενωμένες στενά σπίτια γρύλων μπουκαλιών τόνου ικανότητα και δομές κτηρίου

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: J&M
Αριθμό μοντέλου: TH93204

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 100 τεμ
Συσκευασία λεπτομέρειες: QTY/CTN 1 PC
Χρόνος παράδοσης: 30 DRYAS
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Ικανότητας: 32 τόνος Ελάχιστο ύψος: 260 χιλ.
ύψος ανύψωσης: 160 χιλ. NW / GW: 17.8 / 18,05 κλ
μέγεθος συσκευασίας: 220x200x300 χιλ. QTY/20'CY: 1086 PC
Υψηλό φως:

hydraulic garage jack

,

hydraulic trolley jack

 

32 ενωμένες στενά σπίτια γρύλων μπουκαλιών τόνου ικανότητα και δομές κτηρίου

 

Πληροφορίες προϊόντων

Αυτό το προϊόν σχεδιάζεται για την ανύψωση. Ο γρύλος μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθετα ή να ψαρευτεί σε 3 βαθμούς από την κάθετη θέση. Μετά από να ανυψώσουν, τα φορτία πρέπει να υποστηριχθούν αμέσως από τις στάσεις γρύλων. Κάθε πρότυπο είναι κατάλληλο για τη χρήση στην ανύψωση ή τον προσδιορισμό θέσης των οχημάτων, των μηχανημάτων, των σπιτιών ή/και άλλων δομών κτηρίου.

32 ενωμένες στενά σπίτια γρύλων μπουκαλιών τόνου ικανότητα και δομές κτηρίου 0
Κοινές προβλήματα και λύσεις

1. Κατά ανύψωση των μεγάλων βαρών, τη mandril αποτυγχάνει να ανέλθει στη μέγιστη διαδρομή. Όταν ο γρύλος φθάνει σε ένα ορισμένο ύψος, και η μέγιστη διαδρομή δεν επιτυγχάνεται, mandril δεν μπορεί να αυξηθεί επάνω σε άλλο, το οποίο δείχνει ότι υπάρχει μια έλλειψη λειτουργώντας πετρελαίου στο γρύλο, και πρέπει να ξαναγεμιστεί.

 

2. Mandril ταλαντεύεται αυξανόμενος. Γενικά η επιστροφής βαλβίδα πετρελαίου δεν είναι κλειστή στενά μπορούμε να σφίγξουμε τη βελόνα επιστροφής βαλβίδων πετρελαίου στην αντίθετη προς τη φορά των δεικτών του ρολογιού κατεύθυνση. Εάν είναι ακόμα ασταθές, ελέγξτε εάν υπάρχει οποιαδήποτε διαρροή πετρελαίου γύρω από τη ράβδο πίεσης εάν οι διαφυγές ελαίου, αυτό δείχνουν ότι το δαχτυλίδι με σφραγιδόλιθο mandril είναι χαλασμένο, και πρέπει να αντικατασταθεί. Εάν δεν υπάρχει καμία διαρροή πετρελαίου, επιβεβαιώστε πάλι εάν η επιστροφής βαλβίδα πετρελαίου και η βαλβίδα κολπίσκων είναι ήδη κλειδωμένοι, και επίσης όροι στολισμάτων σφράγισης ελέγχου στην ένωση τελών κυλίνδρων της ράβδου πίεσης εάν όλα τα ανωτέρω είναι κανονικά, κατόπιν δείχνει ότι το δαχτυλίδι με σφραγιδόλιθο είναι χαλασμένο, ή η σταθερή βίδα χαλαρώνει, πρέπει να το αντικαταστήσουμε ή να σφίγξουμε τη βίδα.

 

3. Mandril αποτυγχάνει να αυξηθεί ενώ no-load. Πρώτος έλεγχος το ποσό πετρελαίου του γρύλου, και πρέπει να προσθέσουμε το πετρέλαιο όταν ανεπαρκής. Εάν ο γρύλος δεν είναι ελλιπής του πετρελαίου, μπορούμε να χαλαρώσουμε τη βελόνα επιστροφής βαλβίδων πετρελαίου του γρύλου, αφαιρούμε το βούλωμα πετρελαίου του λιμένα πλήρωσης πετρελαίου, κατόπιν το ποδοπάτημα στη βάση γρύλων από τα πόδια μας, σηκώνει επανειλημμένα mandril και πιέζει πάλι από τα χέρια μας για αρκετές φορές, προκειμένου αέρας εξάτμισης αφότου ολοκληρώνονται οι ανωτέρω ενέργειες, σφίγξτε το βούλωμα πετρελαίου του λιμένα πλήρωσης πετρελαίου και της επιστροφής βαλβίδας πετρελαίου στενά, και δοκιμάστε έπειτα πάλι no-load mandril εάν mandril δεν μπορεί ακόμα να αυξηθεί, βάλτε το επίπεδο γρύλων, αφαιρεί την επιστροφής βαλβίδα πετρελαίου, ελέγχει εάν η βαλβίδα και το κάθισμα έρχονται σε επαφή με καλά εάν υπάρχει ρύπος, πρέπει να αφαιρεθεί εάν υπάρχει κοίλωμα, αυλάκωση και ανώμαλος, πρέπει να αντικατασταθεί. Τελικά ελέγξτε εάν η βαλβίδα κολπίσκων πετρελαίου σφραγίζεται καλά και το σφραγίζοντας δαχτυλίδι mandril είναι χαλασμένο ή πέφτει μακριά. Εάν οποιοιδήποτε, το αντικαθιστούν εγκαίρως.

 

4. Η διαρροή πετρελαίου, μπορεί να δει από την οπτική παρατήρηση. Η περιοχή διαρροής πετρελαίου του γρύλου είναι συνήθως στη βάση και την ένωση κυλίνδρων, γύρω από mandril, στο νήμα κλειδαριών της επιστροφής βαλβίδας πετρελαίου, στο σταθερό βούλωμα πετρελαίου του λιμένα πλήρωσης πετρελαίου, γύρω από τη ράβδο κ.λπ. πίεσης. Η αιτία της διαρροής πετρελαίου είναι συνήθως η ζημία της σφράγισης του στολίσματος, πρέπει να αντικατασταθεί εγκαίρως.

Στοιχεία επικοινωνίας
shenzhen J & M Machine Tools Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Τηλ.:: 86-13418678685, 86-17727586285

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα